Borta bra men hemma bäst

 
 
 
Hej på er! Efter en himla lång resa på tre veckor är jag nu hemma igen. Vilket känns så jäkla bra. När jag har varit iväg har jag komit på så sjukt många grejer som jag saknar som. min säng, min världens bästa bästis, longboarden, hunden, jordgubbarna, skogarna, släckten, wifi:et överallt och lite av mina kläder . Och på tal om min säng så har jag sovit dögött inatt. Har blivit van vid dom sten hårda sängarna så nu känns det som min säng är gjort av gele hallon, hehe!
 
Tänkte först att jag skulle packa upp och slappa idag men nää, jag ska snart träffa Kajsa, har saknat henne så jag spricker. Kommer antagligen umgås med henne hela dagen lång (ni hittar hennes blogg här). Annars så har jag över tusen bilder som bara väntar på att bli redigerade och få visas för er. Och jag är rikigt pepp på att kolla igenom alla bilder, men det blir senare idag. 
 
Hundra tusen milljoner tack till alla som har stannat kvar här och alla döfina kommentarer, älskar er varenda en! Trode att jag skulle bli av med er men nej. Nu kööör vi igen, och jag lovar er med super uppdatering!
Kommentarer
Melinda

Välkommen hem. Ser också ifram imot att se bilder

2013-07-10 @ 19:47:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0