Grekland part 1


Bilderna togs på: Amorgos
 
En dag så gick vi en himla lång väg i stekande hetta uppe på bergen. Men vi hade tur för att det blåste en hel del så det var inte alls lika varmt. Målet var ett kloster som lång uppe och som var inbyggt i berget. Där bodde tre stycken munkar. Vi väntade drygt en timme för att komma in, men med döfin utsickt över havet flöt tiden på rätt bra. 
 
Bilderna togs på: Koufunissi
 
Överallt kryllade det av katter. Och så fort man åt ute på någon resturang så plötsligt var det fem-tio katter runt borden som tiggde mat. Så galet söta var dom. Ville ta med alla hem
 
Bilderna är tagna på: Koufunissi
 
Nästan verje kväll så gick vi mysiga promenader i byarna vid solnedgången. SÅ himla mysigt att gå runt på kvällarna. Det blir liksom något helt annat sätt att se ön på. Lägg marke till den stora runda oranga bollen på sista bilden. Det är faktiskt månen som kom upp när klockan nästan var 10.00 helt sjukt att det stiger upp så sent. I sverige ska kan man ju vissa dagar se månen hela dagen, fint var det!
 
Bilden är tagen på: koufunissi
Verje natt så sov vi i mindre sköna sängar. Hårda och en hård kudde.., dock så fick vi nya vita lakan för varje dag. 
 
Bilden är tagen på: Naxos
 
Verje dag åt vi väldigt onyttiga grejer allt från, glass, kakor, bakelser och drack en hel del cola. Haha, men det får man faktiskt när man är utomlands och har semester!
 
Bilden är dagen på: Amorgos
 
Även om vi öluffade så har vi spenderat en hel del tid i båt, buss och bilar. Vilket har varit väldigt roligt. Man får se så mycket mer som man igentligen inte skulle varit med om. Som tex bilden ovan. Har ni laggt märke till fåret som står till höger om vägen? Så stog dom och betade. Helt sjukt, hur ofta händer det liksom.
 
Vi hyrde också mopped/motorcykel två dagar, en gång på Amorgos och en gång på Naxos. Och det ända jag kan säga är woow vilka platser det finns. 
Kommentarer
Camilla

Super fina bilder gumman. Längtar tillbaka när man ser dem. Kram mamma

2013-07-13 @ 18:42:58
❤ w i l m a ❤

Superfina bilder!

2013-07-14 @ 06:21:28
URL: http://wilmalinneas.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0