om mig

Kontakt: Filippavilmalundgren@hotmail.com
Instagram: Filippalundgrenn
 
 
Den 23 November 1999 föddes jag och fick namnet Vilma. Men efter ca en månad så bytte mina föräldrar namn på mig och det fick bli Filippa. Min mamma säger att det inte kändes rätt med Vilma och dom tyckte att jag var en Filippa. Där med döptes jag till Filippa vilma ann-charlotte Lundgren
 
Och idag har jag en himla fin familj. Min pappa, min mamma och min storebror Jacob. Alla vi fyra bor i ett litet tegel radhus i Skåne/helsingborg. Om jag skulle välja själv så önskar jag att mamma och pappa hade valt att flytta till stockholm eller någon större stad en Helsingborg. Här är det litet och det känns som alla vet vem alla är. Även om det är galet mysigt med alla fina ställen här finns runt om kring.
 
För ca fyra år sedan så gick en av mina absoluta största drömar i uppfyllelse då vi blev hundägare. Vi brukar kalla han allt ifrån fladdemusen, rådjuret, katten, kaninen, tjockis(fast han inte är tjock) råttan men allt förutom Frode som han igentligen heter. Han är en italiensk vinthund men en ovanligt stor en då folk brukar tro att han är en vippet. En stor kärleks spridare är han ♥
På fri tiden så umgås jag mycket med min absolut närmsta vän, Kajsa. Vi inbillar oss lite att vi är samma person fast vandrar runt i två olika kroppar och det händer alltid och massa konstigt. Tex om jag skriver till henne "hur mår du?" men suddar sen ut det. Så bara några få sekunder efter det så skickar hon till mig "hur mår du?" haha, sånna sjuka grejer. 
 
Jag ringde hon och frågade vad hon tyckte hur jag är som person då hon svarade: En sprallig glad person, rolig, en bra kompis. Och hon tycker om att jag inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig. Att jag inte tar åt mig ett dugg ifall någon säger något taskigt osv. 
 
Så frågade jag min mamma vad min sämsta egenskap var så sa hon: Att jag är för envis och att jag blir mer och mer folkskygg, haha villket jag kan hålla med henne om.. 
 
Jag har gått på alla olika sorters aktiviteter som taekwondo, dans, ridning, gymnastik och typ tusen till saker. Men just nu så gör jag igenting. Men jag aktiviterar mig med andra grejer. Som fotograferar, bakar och rullar på longboarden. Jag är väldigt kreativ av mig och jag brukar utnytja så mycket av det som möjligt då jag syr allt ifrån kuddar till shorts, jag knyter egna armband som brukar bli standar födelsepresenten till dom i min släkt, haha, jag målar och teknar lite också och skriver väldigt mycket också. Och för att inte kroppen ska kollapsa totalt så håller jag mig igång med att springa. 
 
Och som ni nu märker så har jag ingen tid alls för att gå på massa aktiviteter, haha:)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0