Behöver verkligen er hjälp nu!!!!!

 
 
 
 
Nu börjar nämligen sommarlovet på tisdag för mig och då bli jag heelt fri från skolan och plugg ju och har massa tid för att blogga. Kommer där med att höja antalet inlägg om dagen en hel del och lägger mer tid på bloggen. 
 
Har tappat så sjukt många läsare nu dom senaste veckorna. Vet inte om det beror på att det är så fint väder och man vill inte sitta och kolla bloggar eller om det är för att bloggen börjar tårka ut lite. Men vilket gör så jag bli ännu mer taggad för att få upp statistiken på banan igen. 
 
Därför behöver jag verkligen er hjälp! Nu när jag kommer få så mycket tid över till bloggen måste jag ha något och blogga om. Och vet att ni har frågat mig flera grejer som : kan du inte visa hur du gör så och så. Nu har ni chansen att bara bomba ner kommentarsfältet med massa ideer som jag kan göra. Kan vara vad som hällst som ni vill se och läsa.
Kan vara tex, videoinlägg av alla typers, saker ni kanske inte visste om mig, frågestund eller olika inställningar på kameran som är svåra att få till. 
 
 
Kommentarer
Anonym

Foto tips

2013-06-08 @ 21:17:18
Tjej

Fototips
Skönhets/smink tips
Visa din kamera utrustning

2013-06-09 @ 18:11:02
Siri

Det hade varit roligt om du kunde göra fler sånna videos där man får följa med dej en dag:) kanske en skol dag

2013-06-09 @ 19:13:52
prutte pruttson

Ja men typ att man får hänga med en dag.. Det kan vi filma imorgon :)
Du kan visa ditt rum, morgon rutin, kamerautrustning, och kanske filma om vi är på typ bakken eller nåt sånt kul :)puss&kram

2013-06-09 @ 19:42:15
URL: http://kajsaviolas.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0