Året som har gått 2013

 
Under Januari låg Helsingborg under ett vitt vintertäcke så jag och mamma passade på så mycket som möjligt att dra oss ut med längdåkningsskidorna. Jag drack jämt smoothis och lyxade till det med goda lunchar. Jag satt också mycket i sängen framför en film 
 
 
Februari var också en himla vit månad, de var så kallt så jag höll mig mest inne. Drack varm choklad och försökte lära mig att spela gitarr, vilket som inte alls gick. Pappa var uppe i Stockholm och jobbade så jag och mamma gick ofta mysiga promenader vid havet när solen höll på att gå ner
 
 
Mars, de var då snön hade smällt bort och utomhus var det bara grått och trist. Passade mina små kusiner några dagar denna månaden och man tog vara på varje sol stund utomhus (syns tydligt på bilden med Frode). Började läsa första delen av Elsas mode och hade några få photoshoots med mig själv, haha! Det var även min namnsdag en dag
 
 
I April började man verkligen känna av att våren var påväg, snödropparna är ett säkert täcken. Planterade mina pysalis som gav oss frukt hela sommaren. Pappa fyllde år och då överraskade jag och mamma han med en halv knäpp tårta men harre vad den var god. Hade även en veckas ledighet denna månaden (påsklovet) 
 
 
 Maj, var en himlans bra månad faktiskt. Jag gick med shorts många dagar i denna månaden, fotade mycket ute när det var som mest blommor och gick mycket ut med min hund. Dags utflykt till tomatens hus då de blev lunch på Subway på vägen hem med halva familjen + moster och kusin, himlans bra dag faktiskt. De var morsdag och de firades hemma hos oss då vi hade bakat tårta och släkt kom. Var på stranden för första gången på året en dag i denna månaden också och började grilla ute igen. 
 
 
I juni gick jag mest runt i shorts och linne. Inskaffade mig svarta Vans som var absolut månadens bästa köp. Fick sommarlov på 10 veckor och då passade jag på att göra goda frukostar och att hänga vid havet. I slutet av månaden stack jag och min familj till Grekland och stannade där tre veckor. Firade midsommar där också, nog bästa resan hit en tills! 
 
 
I juli tillbringade jag fortfarande en massa tid i Grekland på öluffningen. Saknar brännan ifrån då asså. När jag kom hem så var jag nästan vid stranden varje dag med släkten. Umgicks himlans mycket med min lill-kusin, Nicole och min Moster Sofie. Vi hade en photoshoot vid järnvägen en dag och följde även med den lilla familjen till skaras sommarland i tre dagar. 
 
 
I augusti låg jag fortfarande mycket på stranden med Kajsa som jag också umgicks med himlans mycket under denna månad, fin fin vän e hon. Lyx frullade fortfarande även om jag hade all tid i världen till det. Åkte till gammel-farmor och farfars stuga med halva släkten på en lång runda vid landstigningarna. Skolan började och de var nog sommarens "tuffaste" tid. Sista augusti åkte jag, mamma, mina båda mostrar plus två bus kusiner över till Köpenhamn för att shoppa lite i rean och mest för att det e så himlans mysigt i Danmark.
 
 
I september var jag mycket ute i skogen och vandrade med min familj + några av släkten. Köpte världens finaste ryggsäck som jag kommer använda som en tog till sommaren, septembers bästa köp lätt. 
 
 
Oktober, höstens månad. Träden blev i alla olika nyanser av gul,röd och orange. Då man fortfarande kunde ha tunn jacka och en halsduk, så såg jag iaf ut hela hösten. Hade små kusinerna på pappas sida på besök och hade en spontan fotografering med mig och mina händer, hehe! Drack mycket te och umgicks mycket med mina underbart fina vänner. Oktober månad var en bra månad
 
 
November var också en sån riktigt bra månad. Åkte över till Köpenhamn med halva familjen, min moster och kusin. Där vi tillbringade hela dagen inne på den blå planeten. Vi stannade i Malmö sen för att äta på Jensens böfhus, guud vad det e gott! Fikade nere i stan några gånger också den månaden med fina vänner. Sen blev det den 23 och jag fyllde 14 år, och gud vad det känns bra. 
 
 

December, årets mysigaste månad, jag håller verkligen med! Inskaffade mig nya vinter skor ifrån Canada snow. Sen kom det snö som stannade i en dag och som inte har åter kommit, uhmm. Lussade på Kajsas mammas dagis vilket var hur kul som helst, den dagen var en av de bästa på året tror jag. Efter det kom julafton som blev himla lyckad.

Och där gick jag igenom ett år, 12 månader, 52 veckor och 365 dagar. Ja 2013 har faktiskt varit ett himla bra år, de finns inte mycket som hade kunnat vara bättre. Tack igen alla som har gjort detta året så bra ♥

 
Kommentarer
Ebba

Fina bilder!:)
Titta gärna in på min blogg<3

2014-01-02 @ 13:21:50
URL: http://eebbas.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0