Svar på frågorna del 1

 Vad skulle du köpa om du fick 10.000?
Jag hade nog köpt massa grejer som jag vill och har tänkt på att köpa ett tag som tex, fjällräven ryggsäck, ett par nya vans och ett par uggs. Sen hade jag sparat en hel del också
 
Kan du göra en sminkvideo? 
Asså saken är det att jag för det första inte sminkar mig mer en fyller i brynen och lite maskara ibland. Och så antar jag att videon hade blivit ganska stel och tråkig. Och sanningen är att jag inte är så duktig på det där med smink haha.. Så jag får över ge det till någon annan:)
 
Ditt favoritplagg? 
Kunde inte välja ett plagg så jag tog tre. Och det beror ju också lite på vilket väder och vilket humör man är på med dessa tre gillar jag mycket just nu. Min vita stickade oversize:de tröja som jag köpte på Ginatricot i vintras. Ett par slitna, nitade jeans shorts från Bikbok. Och till sist en blommig klänning som jag köpte i Thailand. Den är så fin och prefekt längd. Man kan även ha den som ett linne.
 
nästa köp till kamera utrustningen? 
Jag vet inte rikigt exakt men har funderat lite på ett fish eye objektiv.
 
Kan du göra ett inlägg/video där du tipsarom olika skönhets produkter - hår produkter, smink , parfymer osv?
Jag har faktiskt gjort ett inlägg för ett tag sedan då jag tipsade lite på några prudukter här! Men jag kanske kan göra ett nytt
 
Favorit färg?
Om man ska snacka färg i sig så tycker jag väldigt fint med rosa. Men om man ska snacka om förg att klä sig i så gillar jag alla färger tror jag. Tex, svarta jeans och en färg glad tröja. Det tycker jag är fint.
 
Favorit skor?
Oj jag är ju verkligen kär i skor och tycker att det är löjligt roligt. Men just nu är mina svarta vans mina favoriter och har dom nästan alltid på mig. Sköna, passar till allt, lite sportiga men också väldigt snygga! Planerar ett till par vans till nästa sommar.
 
Känner du någon kändis?
Nopp, om man inte ska tala om i mina drömmar såklart ;)
 
Har du varit utomlands, isåfall vart?
Yess det har jag. Thailand, Kroatien, Bulgarien, Danmark, Norge, Polen, Egypten, Grekland, Spanien, Tyskland och nu har jag säkert glömt något.. 
 
Kan du inte göra ett collage med bilder på outfits du skulle vilja ha en skoldag, elr massa olika kläder. Sen får du gärna skriva vart dem är ifrån.
Nja, vet inte, jag har ju inte på mig något mer speciellt på mig när jag går i skolan än vad jag har på mig när jag är ledig. Men jag kan lägga upp lite fler outfit inlägg/bilder:)
 
 
Så det var del 1 på frågestunden, resten av svaren kommer kanske om ni har tur någon gång denna veckan.
Ni kan fortfarande ställa frågor hääär
 
Kommentarer
Fanny Lyckeke

Hej Filippa! Nej, du ska köpa den som heter 15'' eller 17''. Jag har en av varje, 17 har ett extra isolerat laptopfodral vid ryggen och skönare band, 15 är en lite mer "klassisk" modell. skulle dock rekommendera 17 om du ska ha den i skolan osv. Kram på dig!
http://www.naturkompaniet.se/Search/SearchPage.aspx?Search=k%C3%A5nken

Svar: Åhh tack verkligen! Nu äger jag också skönheten!
filippa Lundgren

2013-08-29 @ 15:59:03
URL: http://fannylyckeke.forme.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0