- Kom så dansar vi bland vitsipporna

 
Gillar verkligen dessa bilderna den första extra mycket. Nu har jag går den sista dagen i skolan för denna veckan. Men kommer att försöka plugga lite endån. Har inget mer att berätta., harrebrao 
 

Sommar helg

 
Det har verkligen varit sommar i helgen. 20 grader både lördag & söndag. Har sprungit runt i shorts hela tiden, legat i bikini på stranden och BADAT!! Det var likom kramp kallt. Men det känns endån ganska så coolt att säga sen att jag badade i april!
 
Hoppas att ni läser detta när det regnar eller på kvällen för ni sitter väll endån inte på internet nu när de e dö fint väder??

25 april

 
Hej på er! Gick hem tidigare idag ifrån skolan pga sån extrem migrän. Men efter en migrän tablett och 2 timmars vila så e de mesta borta. Lämnat in jordens jobbigaste no hemprov också idag, så himla skönt. 
 
Haaarrre

Påsklovet som har gått

Instagram: @filippalundgrenn
Här kommer ett skepp lastat med en himla massa mobil bilder ifrån påsklovet.
 
Detta lovet har gått läskigt snabbt känns som att det bara var några dagar sen vi satt i skolan och räknade ner timmarna som var kvar. Men som sakt tiden går fort när man har roligt. 

Glad Påsk

 
 
Glad Påsk på er! 
 
Jag firar påskdagen ute på landet i min gamle farmor & farfars stuga. Som vi brukar göra varje år, galet mysigt. Just nu är allt så bra och jag e så glad! Jag fixade föresten till mitt hår lite i går, färgen går ut efter några tvättar men hur grymt är de inte? Bild här
 
Hoppas ni alla får en mysig påsk, kram

Gårdagens outfirre

 
Sådär ja, var galet längesedan jag la upp en outfit nu och de var ju faktiskt de som ni frågade efter senast jag hade frågestund. Tycker ni fortfarande att de e lika kul? Isåfall kan ni väll skriva de så vet jag:) 
 
Kolla bara så himlans grönt de e nu! Bara för någon vecka sedan var träden nakna och allt var så grått och fult. Äntligen äntligen äntligen!

Malmö

 
Igår var jag i malmö hela dagen. Var där för att träffa en kompis som bor där och för att jag älskar den staden. Hade så mycket velat bo där. Super mysig dag faktiskt och apfint väder var de också! Fick med mig lite smått o gott därifrån igår. Tyg kassen och kort hållaren fick jag gratis till och med. Annars en thisha som ska bli till en magtröja någon gång i framtiden, glasögonsnören och äntligen ett nagelack ifrån essie. Har tjatat huurr länge som hälst efter ett sådant. Tycker att 130:- är lite dyrt för ett nagelack så de e nog därför jag har dagit ut på de så mycket. 
 
Men nu ska de sparas pengar minsan!

Påsklovs lyckaKänns som att jag har kollat på denna lilla godingen tremiljoner gånger i affären och prov åkt den lika många gånger. Men igår small de till minsan. Jag har inte ett spänn kvar nu vilket jag har lite ångerst för men jag är himlans glad endån! 

Och nu har jag ju också påsklov, kan liksom inte bli bättre!

blommigt

 
Allt det underbara med April:
 
Det är påsklov och massa andra lediga dagar
Det blommar som bara den
Man kan gå ut och fota även när klockan är 19:00 för att det fortfarande är ljust ute.
Soluppgångar och dessa solnedgångar! Som min mobil numera är helt full av.
Varmt, jag menar igår satt jag utan jacka i 20 min utan att ens frysa lite.
 
De dåliga är väll att det regnar som bara den (men då passar ju rubriken på förra inlägget ganska så bra)
 

No rain, no flowersHej kompisar! 
Hoppas att allt är bra med er. Jag mår ganska så bra. Skola igen imorgon de känns lite drygt men de e ju bara en vecka kvar nu sen påsklov så det är ganska så lugnt samtidigt
 
Jag har inget annat att berätta som vanligt nästan.,  hehe

choklad bomb och födelsedagar

 
Blev döds sugen på choklad-muffins idag efter jag kom hem från praoen och ni såg ju hur de slutade. Himlans goda blev de! 
 
Idag är det ju den andra april och för alla vi Håkan fans vet ju vad de betyder. För att idag är ju världens världens bästa håkans dag, 40 år! Det låter helt sjukt att musik hjälper en när man har sina dåliga dagar, men det stämmer så sjukt mycket. Tack för allt, kan inte fatta att det bara är 66 dagar kvar nu!

Prao vecka
Denna veckan praoar jag på mammas jobb. Hos tandläkaren, de var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara och det är såå skönt att man inte har några läxor att tänka på när man slutar för dagen. Alla är så himla snälla där också så dagarna hit in tills har gått hyfsat snabbt. 
RSS 2.0