GråtLyssnar på Håkan på Ullevi albumet och mitt hjärta gråter varje gång för att jag inte lyfte på röver o gick o såg filmen på bio.. Det är kanske det ända som betyder något för mig just nu det andra sket sig. 


bra

 
Hej på er! Fy fan vad bra man mår nu faktiskt. Betygen är sätta, vi har inget att göra, det är storm ute och därför känns det svin bra att bara ligga hemma rensten av kvällen. Något annat som är svinigt bra är att det är musikhjälpen denna veckan vilket som förövrigt är bland det bästa som finns.
 
Jag tvingar er att klicka hääär och kolla på videon!!

.Söndag och ångest 

Tom i kroppen tom i huvet. Käns som man går runt utan att förstå riktigt varför. Svårt att förstå hur jobbigt det kan va att inte veta. Man bara är och väntar

//


december

 
Hej på er vänner! Blir ni chockade att jag lägger upp något? E fett pepp på att börja igen faktiskt, det är dock bara för stunden så kan inte lova något. Kanske håller sig tills imorgon, eller nån månad får se lite. E fett sugen på att ta fram ta fram kameran igen som bara har samlat på sig massa damm nu hur länge som hälst, får se lite hur det blir med det också. Har iaf laddat ner gimp igen får se om jag har glömmt allt.
 
Tänkte inte säga så mycket mer än det, ha de bra sålänge
RSS 2.0