T.R.E

 
Under sportlovet har jag samlat på mig lite nytt i gadroben. Fynadade hem både byxorna och skjortan mega billigt medans mössan rånade mig lite på pengar, men de var den värld! Dessa får mig att vilja hålla kvar vid kylan lite till!

Lite de senaste dagarna

 
Sportlov var de ju men dock inte så mycket sport men himlans mycket träning faktiskt. Varit ute på powerwalk och sprungit i skogen.. Så sönt att träna ute!
 
 
Gjorde jordens godaste hemma gjorda pasta där bla selami, pesto och fetaost var i, blev as sugen på den nu! Och såklart en selfi på de
 
 
Jag bakade kärleksmums som vi tog med oss till gammelfarmor och farfar. Satt också vid hamnen med kajsa för att njuta av de sista solstrålarna. 
 
 
 En dag hade jag dösnygga byxor och hade min rosa favorit väska, kände mig så cool. Hade också världens bästa hårdag, de var så fint och mjukt och sådär vågit som jag gillar! Och de blev de efter jag har haft en knorr/bulle på huvet 2 dygn och voala
 
 
 
Var i malmö en dag med mina tjejer hanna och kajsa. Kommer en video på de ↑
 
 
Var utelåsta i trapphuset, men hade de ganska så bra endån. Matchade med min lillkusin en dag, detta var 100% obestämt!
 
 
Imåndags vaknade jag bland rosa moln. Efter att vaknat långt efter solen i en vecka var detta verkligen magiskt! Fick även månadens veckorevyn i tisdags, så mysigt att få hem en tidning verje månad.

 
I lördags fick jag fota igen på riktigt.., och jag märkte verkligen hur mycket jag saknat de. Jag var hemma hos min moster och compani. Fotade såklart min moster som väntar barn, och de lilla miraklat kommer om bara några få veckor. Har kollat igenom alla bilder och de blev så himla många bra! Vi är förövrigt ett himla bra team om man kollar på andra bilder ni har fixat tillsammans. 

Photo utställning osv Två ifrån igår den högra bilden är ifrån Kulturhuset här i Helsingborg då jag o Kajsa gick på photo utställning som ni vet att vi var på igår. Och den andra ifrån bryggen nere vid hamnen.. 
Egentligen har jag inte något att berätta mer än att idag ska jag på secondhand, Wiie! 

15:05

 
Det bästa som finns efter en timme på gymmet e nog en redigt god frukost. Jag har faktiskt börjat röra på mig nu.., vilket som verkligen är på tiden även om jag har varit still nu ca 3 år.. Efter de har jag sätt klart den halva filmen jag började på för någon dag sedan och bara myst med min favorit prins i soffan. 
 
Nu ska jag iväg och träffa Kajsa och kolla på någon foto utställning på kulturhuset, kram♥
 
 

Snart dags att fånga några minnen igen..

 
Igår när vi var på fika hos gamel farmor och farfar fick jag med mig en filmrulle till pappas gamla analoga kamera, eftersom det var något av alla de tusen saker som blev diskuterat. Så nu saknar den bara ett litet batteri till, sen är den i liv igen. Har velat fota med den hur länge som hälst så att de är väll på tiden den får knäppa några minnen igen.
 
Föresten jag har uppdaterat min videofyme med två nya videos som jag inte har berättat för er. Den ena är ifrån min skoldag häär, och den andra e under hela dagen ifrån igår häär. Så de kan ni kolla på ifall ni har lust:)

Happy valentines day

 
Glad Alla hjärtans dag hörre ni!
 
Och inte bara att det de kärleks dagen jag går nu på min sportlov vilket som innebär att jag nu e ledig en vecka och lite till, yeeey! Känns såå skönt och en veckas ledighet från skolan e verkligen vad jag behövde nu! Jag ska snart ut på en lång promenad med Kajsa och sen fortsätta att fira kärleks dagen på något bra sätt. Tycker att det e viktigt att komma håg att bara för att man inte har en partner ska man endån ha kul på denna dagen.
 
Så att hoppas ni alla får en toppen dag med en schysst förälder, ett syskon, en as bra kompis, ett bra husdjur eller partner.., vad som ♥♥♥

summer love

Bildkälla 
 
 Jag kan ana att jag inte är ensam om att sakna sommaren och varmen mest av allt just nu. Jag längtar mest till  när man kan vara ute utan att frysa ihjäl, all glass man kan äta, och alla dagar blir längre, maten, festivaler och konserter, stranden och havet och mest av allt att få gå runt barbent igen! Åhh sommar skynda dig ♥
 

bok problem osv

 
Igår så startade jag på denna boken ↑ Little Bee som de heter. Även om jag bara har läst några få sidor så e de svårt att säga om jag gillar den eller inte. 
 
Jag har velat läsa böcker himlans länge och de e inte bara för att alla säger att de e bra för att man förbättrar sina kunskaper osv utan också för att det verkar vara så mysigt.. Jag rent ut sakt suger på att läsa, det går långsamt och jag typ hoppar över ord som min mamma säger, så det är väll tid att starta nu. 
 
Så om ni verkligen har någon döbra bok som ni har läst kan ni väll slänga in en kommentar här nedanför. Och om ni bara har läst dåliga böcker kan ni skriva de med, hehe!

Jag har hittat en ny artist som jag faktiskt har lyssnat himlans mycket på på sista tiden.. MØ (Karen Ørsted) heter hon och e ifrån Danmark, många av er har nog hört henne innan. Igentligen så finns de inte så mycket att säga.., bara lyssna
 

Måndag...

 
Jag ligger under täcket och önskar att när jag ska kolla upp igen ska allt de som e så jädrans fel vara borta, att det inte skulle vara mycket svårare än så. Vår väder som tusan muggar har de varit nu de senaste dagarna, blir helt varm i kroppen. Som ni märkar e de inte mina bästa dagar som rullar just nu.., de e också därför de e himlans seg uppdatering. Men ni får ha de himlans bra och gå ut med er, solen skiner!

Iphone 5s

 
Igår fick jag denna bebisen i samma veva som nytt abonomang. O de går typ så snabbt så jag inte hinner med. Hade 4:an innan och gud vad de är skillnad. Den e ju som ni ser vit och guld. I början när jag hörde att 5s skulle finnas i guld var jag väldigt skätisk men hur ballt är det inte med en mobil i guld? Jag han fortfarande inte förstå att jag har kollat på ett ph ansnitt, lyssnat på musik heeela dagen, och kollat igenom alla sociala medier och jag har fortfarande 65% laddning. Detta är som i himmlriket ska jag säga!
 
 

16:57

 
Har gjort mig själv en stor kopp chai-latte och kollat på ett avsnitt från min favorit serie " the carrie diares". Som förövrigt är det bästa man kan göra efter en dö tråkig dag i skolan.. Fick verkligen för en gångs skull också till de med grädden på latten, när händer de liksom, hihi! Nu ska jag göra en macka sen sätta på ett till avsnitt.., tusentals kramar ♥

1 februari

Kjol ifrån bikbok 
 
Första februari alltså. Kan inte fatta att det redan har gått en månad sen de var nyår. Sjuklingmånaden alltså, de passar väll bra även om min hals gör fortfarande ont, haha! Hoppas att ni har de bra iaf ♥
RSS 2.0