Holland

Nu är vi i Holland. Så himlans mysigt här i Alkmarr som vi är i just nu. En stad som inte behöver några filter.

Roadtrip

Nu har vi startat vår roadtrip resa. Just nu är vi i Tyskland men målet är Amsterdam. Har inte haft wifi tills nu.. Vilket som är rätt segt, men de funkar. 
Har de as bra iaf, ville mest berätta vad som händer:)

Colbie Caillat - try

 
Tycker att ni alla ska kolla på denna musikvideon. Så himla viktig

ATM 
Sitter inlindad i en filt hos mormor o morfar. Har varit på stranden hela dagen och bara tagit de lugnt och har precis ätit dödligt god mat. Sommar alltså:)

Maggan och Timbuktu 2014Gårdagen var magisk. Vi stog längst fram och plötsligt var alla timmars väntan och köande så mycket värt de. Veronica var lika fin och fantastisk som vanligt. Och Timbuktus budskap gick rakt in i hjärtat. Denna fina dag kommer jag minnas läänge. 

Ps. Hittar ni mig i knall gul tröja på tumbuktus insta bild?

Blåbär

Dessa bilderna togs för några dagar sen. Då vi var ute och plocka blåbär och var nere vid havet. 

Idag är det den 15 juli och jag ska se Veronica idag ju! Jätte peppad och mega glad:)

Malmö bebe

Har varit i Malmö med hela familjen idag. Gått runt och kollat i affärer osv. På vägen hem hittade jag denna grymma vägg. Och ville såklart stanna för att ta bilder. Blir så glad verje gång för vi har ju nästan inte något sånt i Helsingborg. 

Godmorgon
Hej på er, hur mår ni? Jag vaknade för ca en timme sen av värmen och att de var så varmt i rummet. Har precis käkat frukost/lunch. Om ca en timme ska jag försöka ta mig ner till stranden. Och så länge kan ni kolla på mina nya skor. De e helt oranga och fina. 

Harrre göött

Veronica maggioIgår hämtade jag biljetterna till Veronica som jag ska se på tisdag med mina friends. Är där mest för att se veronica men sen kommer Timbuktu & damn dit också och de e ju bara jätte mega kul. På Sofiero är det här i Helsingborg. Kommer vara magiskt och längtar så himla himla mycket nu när det börjar närma sig!

9 juli
För nån dag sen gick jag hem med dessa två. Mellan åkrarna och solnedgången framför oss. Vi ser ju själva så himlans fint de var. 

Idag fyller Hanna år, och min storebror faktiskt så ett stort fett grattis till er båda !

God morgonGod morgon solstrålar! Hoppas att ni får en bra dag hörre ni<3

Bra dagI måndags var jag med dessa här ovan (som vanligt). Och vi köpte glass såklart. Hur mycket sommar är inte de precis vid havet? 


Efter de kollade vi på faoult in our stars på bio. Typ 2014 bästa film. Se den!, på bio, så värt pengarna! Efter vi hade sett den så promenixade vi lite. Var mycket känslosamt just då, pga filmen. Vi hamnade tillslut vid havet då vi mest diskuterade om livet och livets orättvisor på alla sätt. Fast de var rätt kallt hade vi de rätt bra:)  

 

Tisdag


Åt gofrukost, de var för länge sedan sen senast. Hade typ glömt hur gott de e, mumms. Sen cyklade jag ner till stranden med Kajsa och Hanna, hade e dögött. Har ju varit as tråkigt och konstigt väder nu jätte länge.


Vi cyklade hem och jag åt sätte på oss mer kläder. Och så tog vi bussen ner till grönan. Satt där nån timme och fångade dagens sista solstrålar


Frode var också medOch kolla bara så himla fint! Mer as sånna här kvällar! 
RSS 2.0