om och om

 
 
haloj, tänkte mest dela med mig av denna faktastiska låt som jag har lyssnat ihjäl mig på nu två veckor och ännu är den lika bra varje gång jag spelar den. Ni flesta kanske redan har hört den men men. 
 
Just nu rullar allt på igen, jag ska återförenas med mina vänner som jag inte har sätt på för länge och jag har jordens bästa hårdag idag och bara det får man ju lyckorus av. Mitt största problem just nu är att jag inte kan heter Filippalundgren bara på instagram för det e någon annan som heter det, skit! Så om någon av er har något förslag hjälp mig :) kram på er ha roligt idag fast vädret suger <3

Explore.
Hej på er., har varit satans off nu några dagar. Alla mina vänner har varit bortresta och jag har varit allmänt trött i kroppen. Vädret är också riktigt konstigt. På morgonen är det gassande sol och på eftermiddagarna är himlen molntäcke och blåser mega mycket. Snacka om problem att klä på sig på
morgonen.

Hoppas att ni tar vara på era lediga dagar och om ni inte gör det och bara slappar som mig. Så är det faktiskt ganska så gött de med:) kram på er 

Grönt
Godmorgon/ eftermiddag! 

Idag så händer det inte så jätte mycket. Ska kanske kolla på rean lite och sådant . Hade egentligen inget mer att berätta så sålänge kan ni kolla på dessa bilderna:) kram

Midsommar 2014På midsommar var jag ute med min familj och paddlade kanot och sov i tält i två dagar. Mamma, min bror, Björn och Annica


Hunden var osså med


Sen åt vi god mat och grillade marsmellows långt in på natten. 


Sen fortsatte vi paddla dagen efter. 

Trots att vi fastnade i stenar hela tiden, att vi höll på att ramla flera gånger, trots motvinden och regnet i slutet har jag haft det så jädrans jäkla bra. För att jag har haft dubbelt så många fina stunder. 
Denna midsommaren toppar alla hit in tills. Tack för de och hoppas ni också har haft en lyckad midsommar! 

(Har lagt ut en video också på videofyme, men jag länkar den senare för nu orkar jag inte titta mer ens)

Sol sol sommar och solHej på er! Hur är det med er? Med mig är det bra. Har precis ätit god mat och pappa har kommit hem igen. Roligt att det faktiskt är några som kollar in här fortfarande trots den segaste uppdateringen, det tackar jag för:)

HelgggggIkväll sover jag över hos min underbara moster! För att ha ätit tapas med andra mostorn, morsan och kusinerna. Spelat pratmakarna långt in på kvällen och har haft det så himlans jäkligt bra! Nu har vi alla helg så njjjjuuuutt! 

Godnatt mina favoriter

Sommarlov


 
I onsdags fick jag sommarlov. Och det känns faktiskt sjukt konstigt bara. För att tänk nu att jag är ledig från alla skolarbeten, läxor och prov i tio veckor. Jag vet helt sjukt. Men jag är verkligen as taggad, taggad att denna sommaren kommer bli så jädrans bra även om förra var sådär. Hoppas på lycka rakt igenom. 
Kramar på er!,
 

Göteborg

Har haft det så himla bra i denna underbara stad. Och som jsg skrev tidigare idag på instagram, jag känner mig hemma i Göteborg fast jag knappt varit här förut. Här skulle jag vilja bo!

Kram

Underbaraste håkan


I går var dagen då tårarna rann det för mina kinder, då jag dansade så benen skakade och dr martensen trilla av, dagen då jag sjöng så rösten inte räckte till och dagen då jag klappade mina händer lika många gånger som alla 70 000 andra på Ullevi. För det är den dagen 7 juni 2014 kommer jag berätta för mina barn. Så himla fint, allt.
När Håkan startar konserten med min favorit låt tro och tvivel, när Veronica maggio kom in och sjöng duett på kärlek är ett brev skickat tusen gånger. Och när alla tände stjärnorna i publiken, när de visade klipp från känn ingen sorg Och Adam Lundgren och Tomas von Brömssen kom i på scenen, när de sprutade konfetti och sköt raketer. Kommer leva på den dagen för evigt. 
 
Tack Håkan, älskar dig! 
 
(spelade in en liten film om tripen klicka här)

SenbloggarHej på er.. Det här med bloggandet går väll lite si sådär. Vill helst att det ska komma in ca. Ett inlägg per dag, annars käns det liksom inte lönt. Men vill fortfarande ha kvar min lilla pärla. 

Nu är det inte många timmar kvar i plugget innan man får gå på 10 veckors sommarlov. Vilket som käns jätte konstigt. Detta året har rusat förbi och jag hinner inte riktigt med. En annan lite halv konstig grej är att jag kommer att se håkan på lördag! Som jag har längtat och nu kan jag inte förstå att det är så nära. 

Hoppas ni alla får en svin göttig helg och grattis till alla studenter! 

RSS 2.0