Söderåsen

Har haft en så bra dag! Min moster och kusin hämtade mig och min bror idag för utflykt. Super fint väder och super fina personer., kram

LördagGod morgon eller kanske förmiddag. Jag sitter iallafall i pyamas fortfarande och dricker te och läser nyaste numret av Veckorevyn. Idag ska jag till väla, eftersom solen inte skiner idag och det finns ju inget annat att göra, skoja. 

Önskar er en bra dag! 

Sista rycket

Jag har haft ännu en helt underbar dag. Har varit på stranden för tredje dagen denna veckan och bara myst med mina fina älsklings pälsklingar. Kan seriöst inte må mycket bättre nu! 

Sista rycket nu i skolan bara innan vi går på sommarlov :)

18:13

Brukar ju säga att jag hatar tisdagar men de har faktiskt varit gött idag. Gjorde de muntliga spanska provet som inte alls var lika svårt som jag hade förväntat mig. Och vädret kan man ju inte klaga på. Åkte till stranden med Kajsa efter plugget. Badade igen, såå mycket varmare i havet än sist! Nu sitter vi i mitt uterum med vars en snapple (livets dryck) i handen och softar. 

Sommaren är så himla välkommen nu!

StrandenHar precis kommit hem ifrån en himlans massa timmar på stranden. Varkligen sommar idag. Äntligen kan man gå barbent igen.., hoppas att det bara håller i sig.

Ska dra ut på en springtur nu., ha de:)

grönt är skönt

 
Ha en underbar helg kompisar ♥

Hej solen igenEfter en vecka med bara regn hoppas vi på att alla växter har fått tillräckligt med vatten på ett bra tag. Jag har gått i shorts halva dagen och dessa bilderna togs på en extremt jobbig springtur. Har liksom inte gjort det sedan sportlovet.. Just nu ligger jag död på min matta och pappa ropar att det är mat, creps blir det!!

När vardagen flyttar in
Det här har jag på mig idag., jordens skönaste efter joggingbrallorna.

Jag har en fråga till er (om det ens är någon som följer min blogg längre). Tycker ni att det är as mega tråkigt nu när jag har börjat lägga in mer mobilbilder. Jag gillar det dö mycket. Blir lättare att hålla en ständig uppdatering. Så att nu mera flyttar min vardag in på bloggen.

Måndag
Måndag idag ju.., villket som är ganska så knäppt för att det känns inte alls som en måndag. Mycket bättre faktiskt, ingen måndags ångerst här inte! Efter plugget idag cyklade jag hem till Kajsa. Vi hängde på hennes balkong, drack te och kollade på vikingshill som är en drama (lite skräck) serie som går nu på SVTplay. Så taggad inför sista avsnittet på torsdag! 

En himlans bra dag! Godnatt

Rainy mornings

 
Vaknade i morse och hörde regndropparna mot fönsterkarmen, låg kvar i sängen lite förlänge bara för jag älskar att vakna så. Gjorde mig ännu en dö göttig frukost och nu sitter jag fortfrarande i pjamasen med noll planer inför dagen, vilket som faktiskt är riktigt skönt. Lägg märke till hur grönt det är ute nu så himla fint. Har äntligen fått fotosuget tillbaka!

Guld fälten


Jag har tjatar nog i en vecka nu för att få komma ut på ett rapsfält för att ta en bild eller två. Hela Skåne är ju helt gyllen gul nu verkligen så himla fint! 

Idag ska jag på kalas hos min moster som fyller år imorgon faktiskt! As mycket grattis till hon:)

Ha det as bra idag :)

pancake breakfast

 
Hej på er! 
Idag bytte jag ut mina torra rostemackor mot ett par plättar till frukost. Mest för att jag vaknade så sent och det är så jäka gott. Idag har jag inga planer alls villket som är riktigt skönt faktiskt. Får se vad dagen erbjuder. 
Önskar er en bra dag med så lite söndags ångerst som möjligt♥
RSS 2.0